Poštarina je BESPLATNA bilo gde u Srbiji!

Search
Close this search box.

Trimeri za kosu: Sve što trebate znati

Ako ste odlučili da se odreknete makaza u korist trimer-a i želite da odlučite koji proizvod za šišanje kose treba da nabavite, postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir.

Kako izgledate i kako se osećate uvek su bili povezani. Dok nas je karantin zbog koronavirusa oslobodio pritiska da se oblačimo za svet oko nas, on nam pruža jedinstvenu priliku da se brinemo o sebi zarad sopstvenog zadovoljstva. Briga o sopstvenom izgledu doprinosi osećaju blagostanja, a možda i zadovoljstvu vašeg partnera.

Bilo da ste odlučili da pustite bradu ili kosu, povremeno šišanje je uvek dobra ideja. To sprečava da vam brada i kosa izgledaju neuredno. Hajde da pogledamo kako to možete uraditi.

Ako želite da idete na old school način i koristite makaze, radite to na sopstveni rizik. Iako makaze imaju mnoge namene, funkcija šišanja brade i kose bolje se obavlja pravim trimerom. Stvari postaju posebno komplikovane kada makazama skraćujete dlake na telu. Makaze sa sobom donose šanse za povećane posekotine, da blago kažemo. Iskreno, mogućnosti za povrede su beskrajne, posebno u neveštim rukama. Zašto biste to rizikovali?

Šta uzeti u obzir prilikom kupovine trimer?

 1. Koje su vaše potrebe za stilizovanjem?

Proizvodi za negu kose za muškarce dolaze sa nekoliko nastavaka za različite dužine. Ako ne koristite trimer za stilizovanje kose i možete se snaći bez ovih nastavaka, onda kupite jednostavan bez dodataka.

Međutim, ako volite određenu dužinu kose i brade i želite da postignete konzistentne rezultate svaki put kada se šišate, onda izaberite one sa nastavcima.

 1. Za šta želite da koristite trimer?

Iako ovo zvuči očigledno, trimer se može koristiti za više od samo šišanja kose na glavi i licu. Investiranje u trimer koji možete koristiti za negu celog tela je dobra ideja. Obično, trimer za telo dolazi sa nekoliko nastavaka koji vam pomažu da skratite bradu, brkove, dlake u nosu, pazuhu, grudi, noge, pa čak i da uredite intimne delove. Neki trimeri za kosu takođe imaju nastavak za brijanje; daju vam čistiji rezultat kada skraćujete dlake na telu, slično brijanju.

 1. Suva ili mokra upotreba?

Da li se šišate u tušu ili kada ste suvi? Ovo je važno jer nisu svi trimeri za kosu na tržištu vodootporni ili čak otporni na vodu. Ako može biti uključena mokra upotreba, bolje je razmotriti nabavku vodootpornog, dizajniranog za mokro stilizovanje.

 1. Bežični ili sa kablom?

Postoje dve vrste trimer koji su dostupni, oni koji su bežični i oni koji imaju kablove i moraju biti priključeni da bi radili. Problem sa priključenim vrstama je da ćete uvek biti zavisni od izvora struje, što može biti nezgodno. Posebno ako često putujete, trimer sa kablom može biti nepraktičan. Bežični trimeri, kako im i samo ime sugeriše, nemaju priključeni kabl. Rade na baterije, bilo da su punjive ili zamenjive. Možete izabrati ono što vam najviše odgovara. Jedan problem sa bežičnim trimerima je setiti se da ih držite napunjenim.

 1. Koji je vaš budžet?

Ovo je najvažnija razmatranja za mnoge ljude. Ako ste neko ko preferira brijanje i primarno vam je potreban trimer za bradu samo kao prethodnica brijanju, nemojte trošiti previše. Ako planirate da šišate samo kosu i bradu, osnovni trimer za bradu sa par nastavaka bi trebao biti dovoljan, što znači da vam je potreban trimer srednjeg cenovnog ranga. Sada, ako ga želite koristiti kao trimer za celo telo, ima smisla uložiti u trimer koji dolazi sa različitim nastavcima i češljevima.

Brendovi za razmatranje prilikom kupovine trimera za muškarce

 1. VGR V-007 Profesionalni Trimer Za Kosu: Ovaj profesionalni trimer sa preciznim i oštrim sečivima od nerđajućeg čelika sa titanijumskim poklopcem osigurava savršeno šišanje. U paketu se nalaze 3 nastavka, četkica za čišćenje i bočica ulja za podmazivanje. Sa radnim vremenom do 120 minuta i USB punjenjem, ovaj trimer je idealan za one koji traže kvalitet i efikasnost.
 2. VGR V-082 SUPER TRIM Profesionalni Trimer: Sa snagom od 3V i preciznim sečivima od nerđajućeg čelika, ovaj trimer obećava izvanredne rezultate. Paket uključuje 4 češlja, četkicu za čišćenje, ulje za šišanje i uputstvo. Vreme punjenja je 8 sati, čineći ga praktičnim za svakodnevnu upotrebu.
 3. VGR V-070 Bežična Mašinica Za Šišanje: Ovaj model se ističe svojim elegantnim i kompaktnim dizajnom, LCD displejem i visokokvalitetnim sečivom od hirurškog metala. Idealna je za brzo i lako oblikovanje brade ili frizure. Sa litijum-jonskom baterijom koja traje 120 minuta nakon 1,5 sati punjenja, ova mašinica je savršena za one koji su stalno u pokretu.
 4. VGR V-165 Mašinica Za Šišanje: Profesionalna i punjiva, ova mašina sa oštricom od nerđajućeg čelika pruža dugotrajnu upotrebu i jednostavno rukovanje za kosu različite dužine. Sa svojim LCD ekranom, moćnom baterijom i mogućnošću pranja pod vodom, V-165 je idealan izbor za profesionalce.
 5. VGR V-299 Mašinica Za Šišanje: Ova mašina koristi sečivo od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta za efikasno i precizno sečenje. Sa 4 podesiva češlja i snažnom litijum-jonskom baterijom, V-299 pruža 150 minuta rada, što je idealno za bežično šišanje.

Bez obzira na vaš stil i potrebe, VGR nudi model trimer-a koji će odgovarati vašim zahtevima. Odaberite VGR za kvalitet, efikasnost i stil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaPogledaj proizvode